Menu główne:
Burak > Burak ćwikłowy
Odmiana kulista, przeznaczona do uprawy latem i jesienią. Posiada gładką skórkę i intensywną barwę miąższu, bez zdrewniałych pierścieni. Nadaje się na świeży rynek, dla przetwórstwa i do przechowywania.
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | Bób | Brokuł | Brukiew | Brukselka | Burak | Cebula | Cukinia | Cykoria | Dynia | Endywia | Fasola | Fenkuł | Jarmuż | Kalafior | Kalarepa | Kapusta | Koper | Kukurydza cukrowa | Marchew | Oberżyna-Bakłażan | Ogórek | Papryka | Pasternak | Patison | Pietruszka | Podkładki | Pomidor | Por | Rzepa | Rzodkiew | Rzodkiewka | Sałata | Seler | Szalotka | Szczaw | Szparag | Szpinak | Mapa witryny
Podmenu: