Menu główne:
Pomidor > Pomidor koktajlowy
Odporność: HR ToMV Ff:1-5 Owoc: 15-18 g, intensywnie jasnopomarańczowo-żółto zabarwione, o orzeźwiającym słodko-kwaśnym smaku. Można zbierać je luzem lub z całym gronem.
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | Bób | Brokuł | Brukiew | Brukselka | Burak | Cebula | Cukinia | Cykoria | Dynia | Endywia | Fasola | Fenkuł | Jarmuż | Kalafior | Kalarepa | Kapusta | Koper | Kukurydza cukrowa | Marchew | Oberżyna-Bakłażan | Ogórek | Papryka | Pasternak | Patison | Pietruszka | Podkładki | Pomidor | Por | Rzepa | Rzodkiew | Rzodkiewka | Sałata | Seler | Szalotka | Szczaw | Szparag | Szpinak | Mapa witryny
Podmenu: