Menu główne:
Pomidor > Pomidor szklarniowy
Sprawdzona od wielu lat. Odporność:HR:ToMV 0-2/V/Fol 1-2/For/Ff 1-5 Segment: uprawy szklarniowe i tunelowe. Owoc: 140-160g, okrągły, bardzo wyrównany, twardy, intensywnie czerwony z połyskiem.
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | Bób | Brokuł | Brukiew | Brukselka | Burak | Cebula | Cukinia | Cykoria | Dynia | Endywia | Fasola | Fenkuł | Jarmuż | Kalafior | Kalarepa | Kapusta | Koper | Kukurydza cukrowa | Marchew | Oberżyna-Bakłażan | Ogórek | Papryka | Pasternak | Patison | Pietruszka | Podkładki | Pomidor | Por | Rzepa | Rzodkiew | Rzodkiewka | Sałata | Seler | Szalotka | Szczaw | Szparag | Szpinak | Mapa witryny
Podmenu: