Profesjonalne nasiona warzyw - holenderskie i inne - Agroplanet - hurt i detal

Szukaj

Idź do treści

Menu główne:


Kapusta Ramkila

Kapusta > Kapusta biała > kwaszenie 100-160 dni

Wysoko plonująca kapusta do kwaszenia. Cechy odmiany: roślina o silnym wigorze, z mocnym systemem korzeniowym, sprawdzona na różnych glebach; główki bardzo wyrównane, dorastające do 7-9 kg, nie zagniwają; doskonała struktura wewnętrzna. Zastosowanie: kwaszenie: główki 3-4 kg można przeznaczyć do sprzedaży na świeży rynek i do krótkiego przechowywania (do 4 miesięcy). Uwagi: wysoka zdrowotność roślin; odmiana odporna na pękanie (możliwość krótkiego przetrzymania w polu). Zalety dla producenta kapusty kiszonej: cienka blaszka liściowa - doskonała struktura krajanki; wysoka zawartość suchej masy; doskonały smak; krótki głąb; wysoki plon całkowity.

STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | Bób | Brokuł | Brukiew | Brukselka | Burak | Cebula | Cukinia | Cykoria | Dynia | Endywia | Fasola | Fenkuł | Jarmuż | Kalafior | Kalarepa | Kapusta | Koper | Kukurydza cukrowa | Marchew | Oberżyna-Bakłażan | Ogórek | Papryka | Pasternak | Patison | Pietruszka | Podkładki | Pomidor | Por | Rzepa | Rzodkiew | Rzodkiewka | Sałata | Seler | Szalotka | Szczaw | Szparag | Szpinak | Mapa witryny


Powrót do treści | Wróć do menu głównego