Menu główne:
Pomidor > Pomidor szklarniowy
Najpopularniejsza odmiana w segmencie pomidorów mięsistych. Odporność: HR:ToMV 0-2/V/Fol 1-2/For/Ff 1-5 Segment: Uprawy szklarniowe, cykl przedłużony Owoc: - 190-230g, ładnie wybarwiający się na czerwono, lekko karbowany - atrakcyjny wygląd, bardzo dobry smak - duża wytrzymałość na suchą zgniliznę wierzchołkową oraz przebarwienia fiziologiczne owoców typu "blotchy" - w celu uzyskania wyrównanych owoców oraz, aby utrzymywać optymalny balans, należy bezwzględnie regulować ilość owoców w gronie Roślina: - o mocnym wigorze również w okresie upalnego lata - charakter wzrostu zbliżony do odmiany Macarena - aby uniknąć zbyt silnego wzrostu wegetatywnego należy przestrzegać reżimów temperatur w początkowym okresie uprawy - dobre wiązanie również w okresie lata Plon: plon zbliżony do odmiany Macarena
Podmenu: