Menu główne:
Rzodkiewka
SORA -odmiana mało wrażliwa na wysoką temperaturę -do uprawy wiosną,latem i jesienią. -przydatna do uprawy w gruncie -duże,kuliste zgrubienie o średnicy 4-5 cm -nie pęka -łagodny smak -nie parcieje
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | Bób | Brokuł | Brukiew | Brukselka | Burak | Cebula | Cukinia | Cykoria | Dynia | Endywia | Fasola | Fenkuł | Jarmuż | Kalafior | Kalarepa | Kapusta | Koper | Kukurydza cukrowa | Marchew | Oberżyna-Bakłażan | Ogórek | Papryka | Pasternak | Patison | Pietruszka | Podkładki | Pomidor | Por | Rzepa | Rzodkiew | Rzodkiewka | Sałata | Seler | Szalotka | Szczaw | Szparag | Szpinak | Mapa witryny
Podmenu: