Menu główne:
Kapusta > Kapusta biała > 75-100 dni
Wczesna odmiana przeznaczona do kwaszenia, na surówki i sałatki. Okres wegetacji ok. 90 dni. Główka kulista o idealnie białym wnętrzu, o masie 3-5kg. Zalecane zagęszczenie 25 000-30 000szt./ha.
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | Bób | Brokuł | Brukiew | Brukselka | Burak | Cebula | Cukinia | Cykoria | Dynia | Endywia | Fasola | Fenkuł | Jarmuż | Kalafior | Kalarepa | Kapusta | Koper | Kukurydza cukrowa | Marchew | Oberżyna-Bakłażan | Ogórek | Papryka | Pasternak | Patison | Pietruszka | Podkładki | Pomidor | Por | Rzepa | Rzodkiew | Rzodkiewka | Sałata | Seler | Szalotka | Szczaw | Szparag | Szpinak | Mapa witryny
Podmenu: