Profesjonalne nasiona warzyw - holenderskie i inne - Agroplanet - hurt i detal

Szukaj

Idź do treści

Menu główne:


Kapusta Morama

Kapusta > Kapusta włoska

Cechy podstawowe:
• okres wegetacji: około 100 dni
• przeznaczenie: świeży rynek, przetwórstwo (suszarnictwo)
• kształt i masa: owalna o wadze od 1,5 – 3 kg

Cechy szczególne:
• doskonała dla przemysłu suszarniczego
• wysoka zawartość suchej masy
• silny system korzeniowy
• niewielka podatność na choroby grzybowe
• odporność na szkodniki – głównie wciornastki

STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | Bób | Brokuł | Brukiew | Brukselka | Burak | Cebula | Cukinia | Cykoria | Dynia | Endywia | Fasola | Fenkuł | Jarmuż | Kalafior | Kalarepa | Kapusta | Koper | Kukurydza cukrowa | Marchew | Oberżyna-Bakłażan | Ogórek | Papryka | Pasternak | Patison | Pietruszka | Podkładki | Pomidor | Por | Rzepa | Rzodkiew | Rzodkiewka | Sałata | Seler | Szalotka | Szczaw | Szparag | Szpinak | Mapa witryny


Powrót do treści | Wróć do menu głównego