Menu główne:
Endywia
• odmiana o silnie postrzępionych liściach • polecana do uprawy w gruncie od marca do jesieni • tworzy główkę średniej wielkości, dość płaską o dużym udziale żółtej części po środku • zagęszczenie 7-14 roślin/m2
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | Bób | Brokuł | Brukiew | Brukselka | Burak | Cebula | Cukinia | Cykoria | Dynia | Endywia | Fasola | Fenkuł | Jarmuż | Kalafior | Kalarepa | Kapusta | Koper | Kukurydza cukrowa | Marchew | Oberżyna-Bakłażan | Ogórek | Papryka | Pasternak | Patison | Pietruszka | Podkładki | Pomidor | Por | Rzepa | Rzodkiew | Rzodkiewka | Sałata | Seler | Szalotka | Szczaw | Szparag | Szpinak | Mapa witryny
Podmenu: