Menu główne:
Rzepa > Rzepa czarna
W typie murzynki. Odmiana późna, o dużych, okrągłych lub owalnych zgrubieniach okrytych czarną skórką. Miąższ biały, soczysty, ostry w smaku. Dobrze przechowuje się przez zimę.
STRONA GŁÓWNA | KONTAKT | Bób | Brokuł | Brukiew | Brukselka | Burak | Cebula | Cukinia | Cykoria | Dynia | Endywia | Fasola | Fenkuł | Jarmuż | Kalafior | Kalarepa | Kapusta | Koper | Kukurydza cukrowa | Marchew | Oberżyna-Bakłażan | Ogórek | Papryka | Pasternak | Patison | Pietruszka | Podkładki | Pomidor | Por | Rzepa | Rzodkiew | Rzodkiewka | Sałata | Seler | Szalotka | Szczaw | Szparag | Szpinak | Mapa witryny
Podmenu: